Tejcsokis-levendulás Panna Cotta

VN:F [1.8.6_1065]
Értékelés: 0.0/10 (0 szavazat)
Recepttárba teszNyomtatás

Hozzávalók

Hozzávalók 2 főre:
150 ml tejszín (minimum 30%-os)
150 ml tej (legalább 2.8%-os)
10 cikk tejcsoki (én a lila teheneset használtam)
1 tk. zselatin
csipetnyi levendula

Elkészítés

A tejszínt és tejet felforralom, hozzáadom a zselatint, csokit és levendulát. A tüzet elzárom. Keverem amíg a csoki elolvad. További cukrot nem szoktam hozzáadni, nekünk elég édes szokott lenni. Egy kevés ideig még a lábosban hűtöm, úgy hogy néha belekeverek, majd pohárba öntöm és ha ráérek akkor szobahőmérsékleten hűtöm egy darabig, majd hűtőbe teszem. Ha nagyon sietős, akkor egyből hűtőbe vele és amint kihűl már fogyasztható is.

Címkék, kategóriák

Elkészítési idő: 15-30 perc
Tájegység: olasz
Típus: desszert, pohárkrém
További címkék: csokoládé, gluténmentes étel, húsvéti étel, levendula, tej, tejcsoki, tejszín, tojásmentes étel, zselatin
Kategória: Recept

Kapcsolódó receptek:

Panna cotta friss gyümölcsökkel
Epres panna cotta vörösboros-csokoládés sziruppal
Keksz-szalámi és panna cotta
Panna cotta meleg meggymártással
Masala chai panna cotta
Mákos Panna Cotta meggyel
Joghurtos panna cotta karamellszószos mandarinnal
Kókusztejes-csokoládés-epres panna cotta
Zöldcitromos panna cotta karamell öntettel
Levendulás bonbon




Képek

Szerző

Colors in the Kitchen
Receptek: 40 db
Hozzászólások: 0 db
Teljes profil
Összes recept
Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel!
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Yigg

Nem érkezett még hozzászólás »

Még nem érkezett hozzászólás

RSS csatorna. TrackBack URL

Szólj hozzá

Security Code:

Péksuli Limarával a Gasztrotippen
Pite-péntek a Gasztrotippen
Gasztrotipp on Facebook
Gasztrotipp.hu - Receptgyűjtemény