Lila bazsalikomos szendvicskrém

VN:F [1.8.6_1065]
Értékelés: 0.0/10 (0 szavazat)
Recepttárba teszNyomtatás

Hozzávalók

250 g túró (tehéntúró)
200 g görög joghurt (ennek hiányában lecsöpögtetett joghurt vagy 10-12%os tejföl)
2-3 szál lila bazsalikom apróra vágva
3 aszalt paradicsom apróra vágva
10 szem fekete olajbogyó apró kockákra vágva
só ízlés szerint

Elkészítés

A túrót, joghurtot és a sót botmixerrel alaposan összekeverjük. Továbbá csak kanállal kevergetve hozzáadjuk a bazsalikomot, aszalt paradicsomot és az olajbogyót.
Ha azonnal tálaljuk akkor adhatunk hozzá kevesebb joghurtot, hogy kevésbé legyen folyékony. De ha néhány órával később, akkor kell hozzá ez a mennyiség. Több joghurttal akár mártogatósként is kínálhatjuk zöldségek vagy akár grissini mellé.

Címkék, kategóriák

Elkészítési idő: 15 percnél kevesebb
Napszak: Reggeli
Tájegység: mediterrán
Típus: kence
További címkék: bazsalikom, fekete olívabogyó, gluténmentes étel, joghurt, szárított paradicsom, tojásmentes étel, túró
Kategória: Recept

Kapcsolódó receptek:

Telemea szendvicskrém
Fehérbabos szendvicskrém
Bazsalikomos cukkinisaláta fetával
Bazsalikomos borsókrémleves
Bazsalikomos, lime-os görögdinnyesorbet
Bazsalikomos madeleine
MENTÁS-BAZSALIKOMOS PENNE LIME-MAL ÉS PARMEZÁNNAL
Bazsalikomos borsókrémleves
Túrós-tonhalas kence
Curry-s túró




Képek

Szerző

Colors in the Kitchen
Receptek: 40 db
Hozzászólások: 0 db
Teljes profil
Összes recept
Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel!
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Yigg

Nem érkezett még hozzászólás »

Még nem érkezett hozzászólás

RSS csatorna. TrackBack URL

Szólj hozzá

Security Code:

Péksuli Limarával a Gasztrotippen
Pite-péntek a Gasztrotippen
Gasztrotipp on Facebook
Gasztrotipp.hu - Receptgyűjtemény