Profil

Profil: IzEkeePanna
IzEkeePanna
Receptek: 0 db
Hozzászólások: 5 db
Teljes profil
Összes recept
Lakhely
Érd
Hobbi
Ének
Rövid bemutatkozás
24 éve vagyok háziasszony. Szeretek főzni, sütni is, de az hangulat függő. A sütemények terén, sok évig nem értem el sikereket, mert rondák voltak (de finomak), így kudarcként kellett elkönyvelnem a sütési kísérleteimet. Az utóbbi 4-5 évben már nem csak az ízük jó, hanem van valami kinézetük is. Persze a kikeverős sütés nélküli süteményeket eltudtam készíteni korábban is, mert nem volt rizikófaktor. Ha biztosra akartam menni, akkor sütés nélküli sütit készítettem. Amiben profinak érzem magam az a húsételek, azt még soha nem rontottam el. Imádok kísérletezni, saját kútfőből főzni. A változatosság híve vagyok, az egyhangú menüsor nálam szóba sem jöhet. Mire újra ugyanazt főzöm, még ha kedvenc is a családban, igen sok idő telik el.
Kedvenc területem a gasztronómiában
Magyaros konyha
Amit imádok sütni, főzni
Chilis bab, marhapörkölt, töltött hús, hidegtál készítés, fantázia saláták,csokitorta.
Legnagyobb büszkeségem
Étcsoki torta, ami garantáltan a legfinomabb, valamit egy kakaós kalács, ami miatt sok sok ember üldözött, hogy adjam meg a receptjét. Arra büszke vagyok, (díjat is nyertem vele) de szerintem nem a legfinomabb művem.
A legnagyobb konyhai kudarcom/bakim
A legemlékezetesebb kudarcom egy piskóta lap volt, ami olyan kemény lett, mint a baba piskóta. A legemlékezetesebb bakim pedig, hogy a gulyáslevesből kifelejtettem a színes paprikát. (Mindez az első évben történt, amikor háziasszony lettem)
Kedvenc ételem
Arántott hal, és a krumliprósza.
Péksuli Limarával a Gasztrotippen
Pite-péntek a Gasztrotippen
Gasztrotipp on Facebook
Gasztrotipp.hu - Receptgyűjtemény